Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ristretto GO

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ristretto GO Share Ristretto GO


Dacă ești printre cei pentru care cafeaua nu e doar indispensabilă, ci și parte din rutina plăcută și voluntară a fiecărei dimineţi, atunci vei putea încadra subiectul următor la categoria vești bune.

Succesul oricărei afaceri depinde, dincolo de marketing și advertising, de satisfacerea inteligentă a unei nevoi reale, tocmai de aceea ne-am bucurat să găsim un brand atent la nevoile clienţilor.

Pentru cei care nu au timp dimineaţa să stea în cafenea, cafeaua to go este o soluţie. Din păcate, mulţi renunţă și la această alternativă pentru că în unele dimineţi e pur și simplu prea complicat. Timpul e scurt, locurile de parcare se găsesc greu, amenzile sunt mari.

Aici intervine iniţiativa Ristretto Go. Suni, îţi comanzi cafeaua și îţi alegi locul de întâlnire. Fie că e una dintre intersecţiile Republicii cu Eminescu ori cu Ciorogariu, fie că e în spatele cafenelei, în parcul Traian, îţi vei primi cafeaua la locul stabilit, fără să fii nevoit să cobori din mașină.

În concluzie, Ristretto Go vine, la modul cel mai propriu, în întâmpinarea ta cu aceeași cafea excelentă cu care te-ai obișnuit. Detalii și comenzi la 0799 112 200 www.insideristretto.wordpress.com

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.