Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Rețeta săptămânii – Bulgărello

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rețeta săptămânii – Bulgărello Share Rețeta săptămânii – Bulgărello


Ceva mic și dulce e binevenit oricând, iar dacă mai este și ușor de preparat, răsfățul e garantat! Din doar 5 ingrediente putem pregăti rapid un desert pufos și delicios, care ne amintește cu drag de bulgărașii de zăpadă pe care îi formam cu atâta măiestrie în copilărie. Și nu, nu este vorba de ingredientele clasice și nesănătoase, precum zahărul sau făina albă, care ne aduc doar centimetri în plus în circumferință. Nucile caju și migdalele le hidratăm peste noapte, pentru a beneficia din plin de toți nutrienții si astfel, fără zahăr, fără coacere și fără bătaie de cap, aceste bombițe delicioase sunt pline de grăsimi sănătoase și reprezintă alegerea ideală când ne dorim un mic moment plin de savoare, fie doar pentru noi, fie pentru a-l împărți cu cei dragi.

Ingrediente pentru 4 porţii: 300g caju hidratat peste noapte, 60g miere, 20g unt de cocos, 60g fulgi de cocos, 30g migdale hidratate peste noapte

Preparare:

Punem deoparte cam jumătate din cantitatea de fulgi de cocos, iar cealaltă jumătate o punem în blender, împreună cu mierea, untul de cocos și nucile caju.Le bâzâim bine de tot, până când obținem o compoziție omogenă.

Cu palmele umede, formăm apoi biluțe drăgălașe, în interior le ascundem câte o migdală și le tăvălim prin fulgii de cocos pe care i-am pus deoparte.

Fabulos de pufos și delicios!

Rețeta săptămânii - Bulgărello

Rețeta săptămânii - Bulgărello

Rețeta săptămânii - Bulgărello

Rețeta săptămânii - Bulgărello

Rețeta săptămânii - Bulgărello

➡ VEZI AICI TOATE REȚETELE SĂPTĂMÂNII by Beneka Nutrition

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.