Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Focus pe eveniment

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Focus pe eveniment Share Focus pe eveniment


Stand Up Comedy

Ziua indragostilor în hotote

" "

 

Valentines Day! E perioada anului în care nu poți scăpa de inimi, ursuleți de pluș și chestii roșii prin supermaketuri, ziua în care încerci să-ți suprinzi persoana iubită cu un gest drăguț, ceva grandios, sau ziua în care te rogi să se despice pământul ca să te înghită, după caz. Anul acesta, publicul clujean pot sărbători ziua îndrăgostiților -sau o pot evita- la un spectacol de stand up, susținut de gașca din Las Fierbinți. “Bobo, Văncică, Răit și Dită promit să nu îți impresioneze prea tare iubita, ci îți oferă un motiv perfect să o scoți în oraș! Marți, 14 februarie, de la ora 20:30, ia-ți iubita la unul din cele mai bune spectacole de comedie din tară și demonstrează-i că ai (cel puțin) simțul umorului bine dezvoltat. Pe băieti îi știi din serialul ”Las Fierbinti” insă nu vei putea experimenta 100% umorul lor celebru decât într-un spectacol live, un spectacol la care vei râde mult și inteligent.”

Fie că iubita în cauza există sau nu, e un moment mișto în care poți să uiți de griji și problemă, să râdem puțin și să ne mai detensionam. Ni se zice că spectacolul nu este recomandat copiilor, -ceea ce aduce și întrebarea “evista vreun spectacol de stând up unde prezența copiilor e ok?”- așa că sunați de pe acum la bonele voastre să nu-și facă planuri pe marți seară.

 

14 februarie

Cinema Florin Piersic

www.facebook.com/ComedyWeekendRomania

 

 

Acuarelă Cocktails @ Off the Wall

 

Băutură de calitate într-o seară unică? Ne băgam! La Acuarela Cocktails putem să facem în sfârșit cele două lucruri care ne plac cel mai mult: să pictăm (mai ales cu ajutorul unor artiști talentați care ne pot ghida și pot salva operele noastre) și cocktailuri zdravene. După ce lăsăm creativitatea să curgă liber, la final putem să ne luăm operele artă să le expunem pe acasă.

 

13 februarie

Str. Clemeanceanu nr.3

www.facebook.com/AcuarelaCo

 

 

Atelierul de parfumuri @ Yolka

 

Pe parcursul atelierului, gazda noastră, YOLKA, ne va încânta cu o băutura delicioasă, în timp ce noi vom vorbi puțin despre istoria parfumului, precum și recunoașterea, analizarea și categorizarea aromelor. Atelierul pune la dispoziție toate materialele necesare realizării unui parfum unic și personal, ambalat în sticlute de 30 ml.

 

14 februarie

Or 18.00

www.facebook.com/UrbanKiddo   

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută