Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Află ce trebuie să faci pentru a fi pe scenă, alături de câinele tău la show-ul lui Cesar Millan!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Află ce trebuie să faci pentru a fi pe scenă, alături de câinele tău la show-ul lui Cesar Millan! Share Află ce trebuie să faci pentru a fi pe scenă, alături de câinele tău la show-ul lui Cesar Millan!


Nu rata șansa unică de a fi pe scenă, alături de câinele tău la spectacolul lui Cesar Millan, ce va avea loc pe 21 martie 2017, la Sala Polivalentă din București!  

Află ce trebuie să faci pentru a fi pe scenă, alături de câinele tău la show-ul lui Cesar Millan!

Specializat fiind în corectarea comportamentelor canine neplăcute, Cesar Millan invită iubitorii de câini din România să se înscrie alături de câinele lor în programul de selecție pentru 10 câini problemă cu care Cesar va lucra live, în timpul show-ului, așa cum proceda cu cazurile prezentate în celebra sa emisiune TV, „Cesar și câinii”.

" "

Cesar este un maestru al psihologiei canine. Poate rezolva cu ușurință probleme ce țin de fobii speciale ale câinilor, comportament deviant agresiv, sau dimpotrivă, comportament marcat de frică excesivă manifestată nejustificat și o mulțime de alte situații neobișnuite care necesită implicarea unui specialist în psihologie canină. 

Prima condiție de participare în acest proces de selecție pentru prezența pe scenă alături de Cesar este validarea achiziției biletului la spectacol prin introducerea seriei biletului AICI.

Află ce trebuie să faci pentru a fi pe scenă, alături de câinele tău la show-ul lui Cesar Millan!

Biletele au fost puse în vânzare pe myticket.ro și au prețuri cuprinse între 100 de lei și 425 de lei, iar cele din categoria VIP meet & greet (cu acces în culise înainte de show, la prețul de 599 lei) sunt aproape epuizate.

După validarea seriei biletului vei fi direcționat către formularul de înscriere, pentru a încadra problemele câinelui în una din cele 4 categorii disponibile: 1. câini ce manifestă prea mult entuziasm și energie; 2. câini obsedați de mâncare; 3. poveste interesantă despre problemele de comportament ale câinelui; 4. cainele nu stă în lesă sau nu merge disciplinat în lesă.

Se acceptă înscrieri până pe 21 februarie 2017, urmând ca persoanele ce trec de prima etapă de selecție și se califică pentru prezența în culise în ziua spectacolului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută