Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Vița de Vie în Underground

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vița de Vie în Underground Share Vița de Vie în Underground


Dacă îți era dor de cei de la Vița de Vie află că vin la Iași. Evenimentul a fost anunțat încă de anul trecut astfel încât albumul  Șase (+), prima parte a albumului Șase/Șase, se lansează în Underground pe 4 Februarie și trupa promite o petrecere pe măsura longevității sale.

Adrian Despot a fost unul dintre cei care a contribuit activ și semnificativ pentru salvarea oamenilor din incendiul de la Colectiv. Ni-l amintim cu toții și în juriul unui concurs de talente dar mai ales, din piesele pe care le fredonam constant. Îți mai amintești „Parf de stele”?

" "

Vița de Vie rămâne, pentru mulți dintre noi, formația pe care o ascultam în liceu și ne uitam curioși la colegele îndrăgostite de solistul vocal. Să vină în Iași este și o călătorie înapoi, în timpuri adolescentine.

Fanii trupei au în continuare un sprijin extraordinar din partea artiștilor dovadă stând și interacțiunea constantă cu aceștia pe facebook. Pentru acest album au avut și o campanie Join the band ce i-a adus în Vița de Vie pe Alex Teodorescu și Dan Stănescu. Aceștia au cântat împreună pentru piesa „Somn ușor”.

„Șase/Șase” este format din două albume. Prima parte au lansat-o pe 29 octombrie la Arenele Romane în București, iar a doua o vor lansa pe 20 mai, anul acesta. Este planul lor ”cincinal pe un an jumătate” după cum mărturisea Adrian Despot în urmă cu ceva timp.

Biletul de intrare este 50 de lei așadar, petrecere frumoasă! 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută