Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Străini în noapte

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Străini în noapte Share Străini în noapte


Florin Piersc spune deseori că se simte mai tânăr atunci când se află pe scena. Iată-l din nou la Iași, la câteva săptămâni după aniversarea lui, alături de Medeea Marinescu.

El joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvaluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Piesa este o comedie romantică cu răsturnari de situație, minciună, seducție și o lecție despre cum timpul ne schimbă. Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce și-a propus în viață, iar Julietta este femeia care vrea să obțina ce își propune, să-și recapete o parte din viața pe care a pierdut-o în tinerețe. Drumurile lor se intersectează pentru că fiecare vrea altceva de la celalalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.

Străini în noapte |13 februarie, ora 19.30 | Teatrul Național Iași

Preț bilet: 80/100 lei

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută