Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ovidiu Biber | Cum e să faci ceea ce fac eu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ovidiu Biber | Cum e să faci ceea ce fac eu Share Ovidiu Biber | Cum e să faci ceea ce fac eu


Se spune că omul sfințește locul. În acest context e foarte important ca locul pe care l-am ales ca fiind cel în care ne creștem copiii, ne iubim partenera de viață sau jobul să fie sfințit zilnic de noi. Nu mă refer aici la conotația religioasă a cuvântului ci la înțelegerea lui prin prisma educației pe care o avem, la respectul pe care îl datorăm acestui oraș care ne oferă atât de mult în fiecare zi.

Am discutat deseori cu oameni din Cluj, București sau Timișoara care își apreciază orașul dar care spuneau că totuși Iașul este cu adevarat aparte. Iți vine să spui că îl iubești deși nu ai putea puncta de ce anume.

" "

Peste ani și ani, oamenii vor cauta, vor răscoli sau vor cumpăra o fotografie cu ceea ce noi vedem în fiecare zi, ori de cate ori ne plimbăm pașii și umerii greoi prin: Independenței, Piața Unirii, Lăpușneanu, Copou, Ciric sau chiar Bucium. Dacă ne-am scutura câteva minute de griji și am lăsa bagajele gândurilor sumbre sau apăsătoare jos, am descoperi o lume extraordinară, sclipitoare care se derulează pe lângă noi. Cu multă convingere, cred că dacă dăruim energie bună asta și primim în schimb ca un flux continuu, de neoprit. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută