Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Chelariu Gabriel Răzvan | Cum e în spatele barului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Chelariu Gabriel Răzvan | Cum e în spatele barului Share Chelariu Gabriel Răzvan | Cum e în spatele barului


Un optimist incurabil ce mizează mereu pe momente şi experienţe unice, așa m-am gândit să mă prezint când cei de la Zile și Nopți mi-au propus această colaborare.

Cum am ajuns aici? Cum e în spatele barului și câtă muncă stă la baza acestei meserii pe care o consider ca fiind cea mai frumoasă din lume? Am să vă spun doar că pe lângă pasiunea pe care o am pentru acest domeniu stau cursurile și specializările făcute la Academia de barmani din oraș, stagiul de pregătire de bar în Olanda la Academia Bools şi nu în ultimul rând, studiile în Management Alimentaţie publică şi Agroturism.

" "

Unii măsoară anii în zile, barmanii măsoară în nopţi petrecute alături de oameni cu povești extraordinare și cu o energie ce nu ține cont de aglomerație, zgomot sau oboseală. E cu adevărat fascinant să îi asculți pe cei care sunt în fața ta, uneori ai timp să stai mai mult de vorbă cu ei, alteori prinzi doar frânturi din ceea ce spun și îți rămâne ca datorie morală să creezi singur povestea și să o respecți ca fiind unică.

Până la următoarea întîlnire când vă voi prezenta 10 lucruri neştiute despre un barman profesionist vă recomand să „ Zâmbiţi, pentru că zâmbetul nu a fost impozitat încă”.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută