Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Chef Ciprian Feghiuș | Ce înseamnă ce fac eu?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Chef Ciprian Feghiuș | Ce înseamnă ce fac eu? Share Chef Ciprian Feghiuș | Ce înseamnă ce fac eu?


Cu o experiență de viață de patru decenii și cea mai frumoasă familie alături, declar că sunt bucătar!

Am ceea ce poate unora le lipsește: gustul și pasiunea de a găti. Îmi place ceea ce fac pentru simplul motiv că provoacă plăcere celor care aleg să mănânce bine. Iubesc momentul în care papilele gustative intră în contact cu o substanță alimentară ce îmi stârnește curiozitatea şi mă provoacă să experimentez şi să îmi notez un viitor preparat.

Sunt simplu şi totuşi complicat atunci când gătesc. Îmi place să îmi surprind clienții cu mâncăruri simple, uzuale ale căror ingrediente pot fi ușor găsite la orice supermarket. Ca orice om pasionat de ceva anume, am fost autodidact, fără mentor. Ce am experimentat, am creat și am dat mai departe. Emisiunea la care am participat şi am câștigat un binemeritat loc în top 3 chefi a reuşit să îmi dea un impuls extraordinar, să îmi creioneze stilul și să mă motiveze să studiez mai mult.

Iubesc ceea ce fac şi cred că dacă lipsesc pasiunea, creativitatea şi curajul va fi un drum anevoios pentru oricine îşi doreşte o carieră în acest domeniu. Bucătăria este un loc unde trebuie să dai dovadă de seriozitate, răbdare, calm și să sacrifici uneori mult timp pentru ca totul să iasă impecabil de… gustos!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută