Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

10 evenimente la care să mergi în februarie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 10 evenimente la care să mergi în februarie Share 10 evenimente la care să mergi în februarie


Poți petrece timp liber prețios în Piatra Neamț în această lună. Sunt câteva evenimente de neratat, care iți vor oferi relaxare și zâmbete. Scapi ușor de stresul de la birou, dacă ieși din rutină.

O premieră de teatru prezidează luna februarie – Ghimpl-Netotul după Isaac Bashevis Singer, regia Daniel Iordan.  Aceasta este programată pe 11 și 12 februarie, la Teatrul Tineretului.

" "

Un alt eveniment special are loc pe 8 februarie la Biblioteca Județeană G.T.Kirileanu, Pic HUNT Piatra Neamț.  Clubul Book Rangers îți propune o cale de scăpare din peisajul monoton al rutinei zilnice printr-un eveniment dedicat fotografiei și iubitorilor de cunoaștere. Ești așteptat  cu telefonul mobil sau aparatul foto, pregătit să faci câteva cadre instant și să îți reîncarci bateria cu unul dintre premii: 2 Acumulatoare externe universale PROMATE reliefMate-6, 6000mAh .

Notează în agenda ta de timp liber și Valentine’s Day. Sărbătorește Valentine’s Day pe 11-12 februarie la Galleria MallIntră în cabina îndrăgostiților și fă o poză amuzantă. Primești gratis foto&magnet, voucher 100 lei cuplu .Cel mai votat selfie de pe facebook primește o excursie la Roma. VDay Party pe 11 februarie – Bells the clubValentine Dinner pe 14 februarie – Tequila. Valentine’s Day Party – Artist Lounge . Petrece o seară romantică, dansantă și plină de zâmbete pe 11 februarie . Ritmul muzicii va fi întreținut de Trupa AVENUE. 

10 evenimente la care să mergi în februarie

 

 

În această lună vom dansa pe muzica celor de la Los Anonimos. Cea mai frumoasă petrecere de Ziua Îndrăgostiților organizată la Club Tonique alături de “Los Anonimos”. Se anunță o seară plină de culoare, sentimente, iubire, surprize și distracție pe 14 februarie.

10 evenimente la care să mergi în februarie


 Ducu Bertzi & Friends concertează la Crepes d`Art pe 18 februarie. „M-am îndrăgostit numai de ea”, cântă Ducu Bertzi, iar publicul din Piatra Neamț va fi captivat, cu siguranță, de toți cei patru protagoniști ai serii  din Crepes d`Art.

10 evenimente la care să mergi în februarie

La sfârșit de februarie Galleria Mall vă invită la Târgul Mărțișorului. Înscrierile se fac pe adresa de e- mail :marketing@marscenter.ro până la data de 26 Februarie 2017.

Expoziția “ Mater– Materia” a Atenei Elena Simionescu are loc la Muzeul de Artă, lucrările fiind expuse până la sfârșitul lunii februarie. Aflată pentru prima oară pe simezele muzeului din orașul natal cu o expoziție personală, artista ne prezintă în cele peste 60 de lucrări de gravură și obiecte de artă o investigație în domeniul tradiției îmbinată cu experimentul contemporan, zone pe care le explorează prin cunoaștere profundă și interpretare creativă.

 

CALENDAR EVENIMENTE

6 – 28 feb. – Expoziția “ Mater– Materia” a Atenei Elena Simionescu

8 feb. – Pic HUNT Piatra Neamț

11 – 12 feb. – Premieră teatru Ghimpl-Netotul

11 feb. – Trupa AVENUE la Artist Lounge

11 feb. – VDay Party – Bells the club

11 – 12 feb. – Sărbătorește Valentine’s Day la Galleria

14 feb. – Valentine Dinner la Tequila

14 feb. – Concert Los Anonimos

18 feb. – Concert Ducu Bertzi & Friends

27 feb. – Târgul Mărțișorului la Galleria Mall

 

 

 

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută