Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Piesa TIGRUL DIN ORAȘUL NOSTRU, din nou pe scena teatrului sucevean

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Piesa TIGRUL DIN ORAȘUL NOSTRU, din nou pe scena teatrului sucevean Share Piesa TIGRUL DIN ORAȘUL NOSTRU, din nou pe scena teatrului sucevean


Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 19.00, are loc o nouă reprezentaţie a spectacolului „Tigrul din oraşul nostru”, prima producţie a Teatrului Municipal „Matei Vişniec” din Suceava.

Distribuţia spectacolului „Tigrul din oraşul nostru” este formată din Cătălin Mîndru, Cosmin Panaite, Clara Popadiuc şi Diana Lazăr. Video & animaţie: Andrei Cozlac & Alex Țilică.  Muzică & sound design: Ana Teodora Popa. Light design: Cristian Șimon.

Povestea pe care o imaginează Gianina Cărbunariu este simplă, dar are ceva din complexitatea miturilor moderne. Un animal, o <tigresă> evadează dintr-o grădină zoologică, iar periplul ei ca fiinţă liberă ne este povestit de tot felul de martori oculari, inclusiv de câteva păsări şi de câteva animale. Pornind de la această aventură sinonimă cu descoperirea libertăţii (care se termină prost întrucât tigresa este împuşcată până la urmă pe străzile oraşului de forţele de ordine) Gianina Cărbunariu realizează, cu har ludic şi cu elemente de fabulă filozofică, un fel de radiografie socială a unei întregi comunităţi.

Biletele se pot rezerva la numărul de telefon 0759.048.677, sau la casa de bilete, deschisă de luni până joi, 5 decembrie 2016, în intervalul orar 11:00 – 16.00. Preţul biletelor este de 20 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru elevi, studenţi și pensionari.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută