Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

S-A CUMPĂRAT BILETUL CU NUMĂRUL 15.000

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii S-A CUMPĂRAT BILETUL CU NUMĂRUL 15.000 Share S-A CUMPĂRAT BILETUL CU NUMĂRUL 15.000


A fost achiziționat biletul cu numărul 15.000 pentru spectacolele Companiei Tompa Miklós din stagiunea 2016-2017, la spectacolul Szép [Frumos] de Jon Fosse, în regia lui Adi Iclenzan.

Din totalizarea vânzărilor a reieșit că deținătorul biletului cu numărul 15.000 urma să vizioneze spectacolul Frumos de Jon Fosse, din data de 31 ianuarie 2017, așadar Compania Tompa Miklós s-a pregătit pentru acest eveniment.

Spectatorul cu numărul 15.000 a fost identificat după numărul de serie al biletului, iar după spectacol a avut parte de o surpriză: Keresztes Attila – directorul artistic al Companiei Tompa Miklós, i-a înmânat o diplomă, o sticlă de șampanie și un abonament flexibil cu 4 vizionări pentru spectacolele Companiei Tompa Miklós.

Norocosul spectator se numește RADU SÎRBU, student la teatrologie la Universitatea de Arte Târgu-Mureș. Surprins de cadoul primit, ne-a relatat că, pe lângă plăcere ține și de „datorie” să vizioneze cât mai multe spectacole de teatru – întrucât se pregătește să profeseze în acest domeniu. Supratitrarea spectacolelor i se pare foarte utilă, cu toate că uneori atenția îi este furată de jocul actorilor. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută