Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

ClujLife Community Conference #3

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ClujLife Community Conference #3 Share ClujLife Community Conference #3


Evident, știm cu toții că în Cluj e cam greu să te plictisești. Tot timpul se întâmplă câte ceva: piese de teatru, filme, festivaluri, expoziții, flash-moburi sau proteste masive ale cetățenilor. Revenind, în Cluj ai în fiecare zi câte ceva de făcut în timpul tău liber. De ce? În mare parte datorită unor oameni care pun niște lucruri în mișcare și oferă publicului lucruri faine. Se anunță acum o întâlnire de lucru a acestor oameni, sau oricine vrea să ciupească din secretele organizării unui eveniment, managementului unui bar sau ce înseamnă PR-ul. 

ClujLife anunță bucuros a treia ediție a evenimentului “ClujLife Community Conference”, unde sunt așteptați manageri, proprietari de localuri, organizatori de evenimente, promoteri, oameni de comunicare, orgaanizatori de evenimente, promoteri, oameni de comunicare sau marketing, experți Social Media, presă, bloggeri și cam oricine are ceva de a face cu lucrurile faine care au loc prin Cluj.

Organizatorii propun un cadru prietenos în care cei care contribuie la dezvoltarea de timp liber a orașului să se grupeze și să lase frâu liber ideilor creative. Timp de două zile, discuțiile, prezentările și experiențele imartasita între participanți vor fi toate centrate pe secretele conceperii unui eveniment frumos. Scopul acestei conferința e să-și inspire participanții în a veni cu idei noi, să se materializeze intiative noi, să se învețe din greșeli și din povești de succes. Se pare că 2017 o să fie plin de evenimente mișto la Cluj!

 

4-5 februarie

Clădirea Casino

www.facebook.com/clujlife 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută