Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Failte go Morrigan’s! Bine ați venit la Morrigan’s!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Failte go Morrigan’s! Bine ați venit la Morrigan’s! Share Failte go Morrigan’s! Bine ați venit la Morrigan’s!


Failte go Morrigan’s! Bine ați venit la Morrigan’s!

Un Irish Pub nu e definit de decor, de locație sau de lemnul folosit pentru tocărie. Oamenii sunt cei care definesc aceste lucruri. Fiecare strop de bere care lasă o urmă pe masă, fiecare pas care ne calcă pragul, fiecare prietenie care se naște de la un pint de bere, toate aceste lucruri dau viața locului.

La Morrigan’s am vrut să combinăm frumusețea plină de viața și atmosfera pub-ului într-o locație care să fie perfectă atât pentru un pint după o zi grea de muncă (sau un meci pierdut de echipa favorită), cât și un loc unde îți poti petrece weekend-urile ascultând numai muzică bună și fiind în compania celor mai bune beri.

Iar în timpul zilei te așteptăm cu cafea fierbinte numai bună pentru vremea rece de afară, într-o atmosferă care să te încălzească și cu un staff care poate oricând să te înveselească!

Primele pub-uri apărute în zona Dublin-ului au fost de fapt centre unde se bea bere distilată în micile berării din jurul orașului și unde se strângeau muncitorii de la fabricile din jur pentru a-și vărsa of-urile (și berile) și pentru a gusta ultimele creații ale berarilor. În jurul acestor ‘hale’ sociale s-a creat viața socială a păturii sociale de mijloc, au devenit adevărate centre culturale, unde se discutau subiecte cum ar fi sportul, cultura și chiar politica. Până într-un punct în care primarii care urmau să candideze iși făcuseră un obicei din a ține discursuri electorale în aceste pub-uri.

Odata cu trecerea timpului și omogenizarea societății, pub-urile și-au păstrat același stil și oameni din ce în ce mai diferiți au început să le viziteze pentru simplitatea interacțiunilor care se întâmplau în ele. Berea era bere, muzica ori era ori se cânta pe loc, iar oamenii se înțelegeau sau… se mai îmbrânceau puțin până spiritele se linișteau.

 Acum, spiritul pub-ului a rămas păstrat în fiecare amintire pe care o lași când ne treci pragul. Te așteptăm pentru un pahar de Guiness și Slainte!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută