Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Complexul Grand Palace

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Complexul Grand Palace Share Complexul Grand Palace


Complexul Grand Palace

Situat în inima orașului Oradea, este locul în care momentele obișnuite se transformă în clipe magice pline de farmec.

Misiunea noastră este să dăm viață celor mai frumoase amintiri indiferent că este vorba de o întâlnire cu prietenii, un business lunch, o cină romantică, un eveniment sau o nuntă.

Sala de evenimente Grand Palace

Restaurant & Ballroom Grand Palace Oradea este o locație demnă de o nuntă ca-n povești cu aranjamente luxoase, decorațiuni mirifice și meniuri speciale care satisfac cele mai înalte standarde.

Vă așteptăm alături de noi pentru a trăi momentele importante din viața dumneavoastră într-o atmosferă unică, în care toate visele pot deveni realitate.

Bistro Blues Caffe

Un nou concept pe piața restaurantelor orădene! Bistro Blues Caffe, primul restaurant care aduce bucătăria evreiască în Oradea, un blend perfect de muzică live și remixuri în bucătărie.

Distracție, muzică live, ambianță prietenoasă și mâncare pentru toate gusturile și buzunarele!

Restaurant &Terasa de vară Coquette

Restaurantulși terasa de varăCoquette reprezintă locația ideală pentru nunți restrânse, botezuri, majorate, petreceri private și alte evenimente cu un caracter deosebit.

Un loc minunat, cochet, intim, cu muzică în surdină și parfum de trandafiri! Vă așteptăm cu preparate rafinate decorate ingenios, deserturi fine și dulci, cafea bună și limonadă zâmbind la soare!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută