Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ultimele bilete VVIP la show-ul lui Cesar Millan

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ultimele bilete VVIP la show-ul lui Cesar Millan Share Ultimele bilete VVIP la show-ul lui Cesar Millan


Nu ratați ultima șansă de a cumpăra bilete VVIP la spectacolul susținut de Cesar Millan, starul cunoscutului serial TV “Cesar și câinii” la București! S-au epuizat toate biletele din categoria VVIP pentru spectacolul ce va avea loc pe 21 martie 2017, la Sala Polivalentă din București. Fiecare bilet din această categorie include accesul în culise 20 de minute înainte de spectacol pentru o sesiune meet & greet și oportunitatea de a face o fotografie cu Cesar. Datorită popularității acestei categorii de bilete și la insistențele fanilor din România, aceasta categorie a fost suplimentată de către organizatori cu încă 44 de bilete. Prețul unui bilet VVIP este de 599 lei.

Așa că, grăbiți-vă dacă doriți să nu ratați această ocazie unică de a-l vedea în culise pe Cesar Millan!

" "

Organizatorii reconfirmă, de asemenea, că procesul de selecție a câinilor ce vor fi pe scenă alături de Cesar va fi lansat cât de curând. Printre criteriile de eligibilitate se va regăsi, cu siguranță, condiția de a fi în posesia unui bilet la spectacol.

Așa că, asigurați-vă că veți fi și voi în sală și nu ratați șansa de a-l vedea în carne și oase pe Cesar Millan și cumpărați bilete de pe site-ul www.myticket.ro sau din magazinele Diverta.

În plus, nu uitați că, în virtutea parteneriatului nostru cu Asociația Kola Kariola, 10 lei din valoarea fiecărui bilet vor fi donați către asociație.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută