Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Taste of Diamonds – cea mai scumpă şampanie din lume

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Taste of Diamonds – cea mai scumpă şampanie din lume Share Taste of Diamonds – cea mai scumpă şampanie din lume


Alexander Amosu, un personaj renumit pentru delicatesele şi preţurile deloc prietenoase cu portofelul, a anunţat lansarea celei mai scumpe şampanii din întreaga lume, în valoare de 1,4 milioane de euro.

Aceasta poartă numele de Taste of Diamonds (Gustul Diamantelor) iar eticheta a fost inspirată din stilul super-eroului Superman. De asemenea, detaliile de pe sticlă sunt lucrate manual cu materiale preţioase cum este aurul alb de 18 carate, iar în centrul acesteia tronează epatant un diamant Swarovski de 19 carate. Fiecare sticlă poartă pecetea luxului, astfel că băutura exclusivistă va fi adaptată pentru fiecare client în parte.
În acest mod, pe lângă cele 48 de grame de aur alb ce le conţine eticheta de bază, vor fi inserate încă 36 de grame de aur alb la inscripţionarea celei de-a doua etichete, pe care va fi scris numele clientului. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.