Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Doreşti să înveţi o limbă străină într-un mod plăcut, rapid şi profesionist?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Doreşti să înveţi o limbă străină într-un mod plăcut, rapid şi profesionist? Share Doreşti să înveţi o limbă străină într-un mod plăcut, rapid şi profesionist?


Vino la Eurognosi, Piteşti, prima şcoală de limbi străine din România şi singura din Piteşti acreditată ca centru de examinare intern Cambridge. Programele şi metodele de predare a cursurilor de limbi străine precum limba engleză, germană, italiană, franceză şi spaniolă pentru toate vârstele şi nivelurile de studiu, se desfăşoară la nivelul celor mai înalte standarde de predare din şcolile de tradiţie europeană şi sunt susţinute de cadre didactice specializate , cu o vastă experienţă în domeniu.

Cursurile vizează învăţarea comunicativă a limbii pentru situaţii concrete de viaţă:
·abordează tematici actuale şi interesante pentru cursanţi
·stimulează gândirea şi exprimarea ideilor cursantului direct în limba studiată
·pun accent pe dezvoltarea vocabularului şi a pronunţiei corecte
·metoda de predare “Learn” este interactivă şi respectă standardele brandului Eurognosi.
·materialele de studiu sunt variate şi adecvate interesului fiecărui participant
·absolvenţii cursurilor noastre primesc prestigioasele certificate Cambridge.

Eurognosi a dobândit toate caracteristicile unui lider pe piață: experiență, profesionalism, dorința de a deschide noi orizonturi, încredere în potențialul tinerei generații. În cadrul acestei instituții de învățămînt, se identifică, și se promovează calitățile și aptitudinile de comunicare ale fiecărui elev sau student într-o limbă modernă pentru a fi capabil să-și aleagă viitorul cel mai potrivit pentru integrarea activă și cu succes în viața socială atât în țară, cât și peste hotare. Pe lângă aceasta, Eurognosi oferă un cadru coerent și flexibil, adecvat și transparent pentru toți cursanții.

Începând cu 1 mai 2017 formăm noile grupe de curs pentru anul academic 2017-2018. Vă așteptăm pentru înscrieri cu oferte promoționale până la data de 31 mai 2017. Cursanții înscriși în perioada 01-31 mai 2017 au prioritate în organizarea grupelor.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.