Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Zdob și Zdub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zdob și Zdub Share Zdob și Zdub


Ah da, Zdob și Zdub. Trupa liceului, când i-ai auzit pentru prima dată și la început ți s-au părut cam dubioși, un pic diferit față de ce-ai mai auzit până atunci, dar ceva te prindea și îi ascultai în continuare. Observai că-ți cântai singur în cap “bunica bate toba” la ora de geografie când profa îți cerea să arăți Burkina Faso pe hartă. Și ai fost apoi la un concert de-al lor și ai rămas mască de câtă energie poată să dispună o trupă.

Nivelul de energie al băieților nu s-a schimbat mai deloc peste ani, iar concertele lor încă sunt o experiență sonoră frumoasă și poți să fii sigur că atmosfera pe care o fac vă fi una bună, având în vedere că piesele lor de obicei vin la pachet cu buna dispoziție. Pe 27 ianuarie, Zdob și Zdub vine în Cluj, pe scena /Form Space (adică locul unde va trebui inevitabil să ne mutăm, că dăm mai des pe acolo decât pe acasă), într-un super concert unde sigur se lasă cu voie bună și distracție maximă. Aliniați gașca și ziceți da la o seară extraordinară cu muzică live, cum numai /Form Space știe să pregătească!  

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.