Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cluj Life Awards

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cluj Life Awards Share Cluj Life Awards


Cluj Life e una din cele mai urmărite platforme atunci când îți pui întrebarea “ce se mai întâmplă prin Cluj luna asta?” și cu toții putem aprecia că echipa se străduiește mult să aducă la lumină doar evenimente mișto, pe care publicului să le poate aprecia și la care să ne distrăm. Trece un timp și ne trezim că iar suntem în perioadă “Cluj Life Awards” când avem șansa de a ne vota evenimentele preferate. De ce? Ca să le arătăm celor care le-au pus în mișcare că am apreciat munca lor și să ne asigurăm cumva că va mai există ediții viitoare.

Deja la a 7-a ediție, Cluj Life Awards 07-Bun de Explorat cu Euro GSM vine cu oportunități săptămânale prin care publicul clujean activ și iubitor de evenimente bune își poate exprima părerea prin vot online. Organizatori, manageri de localuri, persoane de PR pot vedea ce crede publicul despre ei. Echipa Cluj Life a făcut un rezumat al anului 2016 și a încropit o listă de întâmplări frumoase din Cluj iar acum așteaptă publicul să-și exprime opinia. Votul poate fi exprimat între 9 ianuarie și 3 februarie 2017, fiecare utilizator poate înregistra un singur vot și îl așteaptă 17 categorii. Dar poate și mai interesant e posibilitatea de câștig a publicului

Cluj Life nu oferă premii doar celor mai fain evenimente, ci își premiază și votanții prin extrageri săptămânale, iar premiul de acum presupune acces un hamac personalizat de la Daisler. Parcă nu mai avem impresia că votul nostru nu contează, așa-i?  

9 ianuarie-3 februarie

www.clujlife.com/awards   

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.