Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

WeddFest @ Sala Polivalentă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii WeddFest @ Sala Polivalentă Share WeddFest @ Sala Polivalentă


Veste bună pentru cuplurile care plănuiesc să facă pasul cel mare. În perioada 20-22 ianuarie, Sala Polivalentă Cluj-Napoca găzduiește WeddFest, târgul de nunți care dorește să fie ajutorul de nădejde în planificarea celei mai importante zi. Probabil că îl țineți minte din ediția trecută, pe când se numea Transilvania Wedding Fair. La a doua ediție, târgul s-a rebranduit dar păstrează ofertele de calitate cu care și-a obișnuit publicul.  

În cele trei zile de eveniment, viitorii nuntași sau curioșii sunt așteptați la Sala Polivalentă, unde vor intra în contact cu renumiți furnizori din domeniu, experți în orice ține de nunta de vis din copilărie.            

“WeddFest s-a născut ca un serviciu care acoperea nevoia oamenilor de a-și găsi informația necesară și de a-și alege furnizorii pentru organizarea nunții într-un timp optim și cu costuri cât mai mici. Nu mai este nevoie să alergi de la un magazin la altul, să cauți locații, agenții, deoarece găsești totul în același loc“ transmit organizatorii evenimentului.

În plus, WeddFest organizează și o serie de ateliere care acoperă cam tot ce-ar trebui să știe cineva despre ce înseamnă să organizezi o nuntă fără probleme și, mai ales, fără stres.

Rochii de mireasă în vogă, costume de mire de calitate, programe artistice, multe  oferte tentante și premii surpriză, toate ne așteaptă în 3 zile de WeddFest!

Mai multe detalii aici.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută