Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Portocala mecanică

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Portocala mecanică Share Portocala mecanică


Dacă are cineva impresia că violența și muzica clasică se exclud una pe cealaltă, recomandăm cu drag Portocala Mecanică, fie în formă de roman scris de Anthony Burgess, fie adaptarea sa cinematografică, semnată Stanley Kubrick, ca să se răzgandească. Ambele reprezentări ale acțiunilor unui grup de golani londonezi se bucură de un statut aparte în lumea admiratorilor de povești neobișnuite, și cu sigurantă că posibilitatea de a vedea Portocala Mecanică pe o scenă de teatru nu e o sansă de ignorat. În fond, curiozitatea este oarecum starnită când ne gândim doar la ce și chiar câte din lucrurile deviante se vor regăsi în jocul actorilor de pe scenă și cum se vor desfăsura ele.

Evident, nu ne lăsăm îndrumați doar de curiozitatea în legătură cu aspectele -să le zicem- logistice ale piesei. Teatrul Național Cluj Napoca și-a obișnuit publicul cu producții extraordinare, iar Portocala Mecanică în mod cert va intra pe lista spectacolelor de văzut. În fond, se bucură de o distribuție fantastică, formată în parte din Cristian Grosu, Radu Lărgeanu, Miron Maxim, Cristian Rigman, regia îi aparține lui Răzvan Mureșan iar de elementul video și animație se ocupă Cristian Pascariu și Marius Mureșan, nume bine cunoscute în lumea teatrului clujean. Interesul nostru s-a trezit și zicem că după o lungă pauză de sărbători ar fi timpul să ne reincepem obiceiul de a merge la teatru, iar Portocala Mecanică e un început perfect.

15, 24 ianuarie

Teatrul Național Cluj-Napoca

www.facebook.com/TeatrulNationalClujNapoca  

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută