Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Nomad Rhythm

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nomad Rhythm Share Nomad Rhythm


Câțiva dintre voi își vor aduce aminte că pe 25 noiembrie s-a lăsat cu premiere în Cluj. S-a marcat începutul primului teatru rom din România, cu un spectacol de dans țigănesc extrordinar: Nomad Rhythm. Dacă ați prins ocazia să vedeți acest spectacol de prima dată, cu siguranță că ați avut parte de o seară specială, plină de multicuralitate pe ritm. Sala plină, valurile de aplauze și reacțiile pozitive din partea publicului au determinat ca cei de la Mario Dance Atelier să se reîntoarcă pe scena Teatrului Național Cluj-Napoca cu acest spectacol.

Muzica tradițională a poporului rom vine cu o încântare aparte, iar Nomad Rhythm aduce împreună o echipă de muzicanți extrem de talentați, care ne vor încânta urechile cu melodii care au mereu la bază pasiunea pentru povești rostite pe ritm. Mai alăturăm sunetului și un performance al unei echipe de dans fantastice și astfel Nomad Rhythm devine un spectacol complet. În seara de 20 ianuarie, scena de la Teatrul Național reprezintă o oportunitate minutată să tragem cu ochiul în culisele unei culturi frumoase, cu multe de oferit și care vrea să spargă stereotipuri și să aducă mai aproape de Cluj o lume care îi aparține deja, dar pe care n-o vede tot timpul.

20 ianuarie

Teatrul Național Cluj-Napoca

www.facebook.com/TeatrulNationalClujNapoca

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută