Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/12/2016
Arhiva Zile si Nopti

Revelionul în Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Revelionul în Cluj Share Revelionul în Cluj


Dacă nu s-a găsit acea cabană liberă de Revelion pentru că unul dintre prietenii tăi nu s-a putut decide în timp util ce vrea să facă și ai rămas în plop, o opțiune bună ar fi să alegi unul din party-urile ce vor avea loc în Cluj dedicate nopții dintre ani. Noi știm cât de important este noaptea de Revelion, așa că avem mai jos o listă modestă de sugestii la cele mai tari petreceri din 31 decembrie.

 

Revelion 2017 @ Euphoria Music Hall

În fiecare an cei de la Euphoria pregătesc o noapte fantastică pentru cei care decid să-și petreacă noaptea dintre ani la ei. Găim acolo totul de la muzică, gustări și băuturi alcoolice și nonalcoolice atent selectate este asigurat, nouă nu ne rămână decât să petrecem pe cinste!

www.facebook.com/EuphoriaMusicHall

 

Revelion 2017 @ Caro Vintage Club

Dacă preferați ceva mai central, o opțune bună ar fi Caro Vintage Pub alături de familia Caro, gazdele generoase care ne așteaptă să sărbătorim împreună, cu un pahar de șampanie din partea casei pentru a cinsti noul an cum se cuvine. De muzică se ocupă ei, iar noi venim cu cheful de dans.

www.facebook.com/CaroClub

 

Happy NOA Year @ Club NOA

Dacă NOA sunt în stare de petreceri fantastice cam în fiecare zi a anului, aproape că ne este frică să vedem ce pune la cale echipa NOA pentru ultimul party al anului. La capitolul muzică și atmosferă vor contribui ZU Party, Adi Mihăilă „The Hitman” și Lucian Bărbulescu și așteptați-vă la o noapte de neuitat.

www.facebook.com/clubnoacluj

 

Revelion 2017 @ After Eight

Cei de la After Eight își așteptă prietenii pentru a petrece o noapte pe cinste, la povești, dans și un pahar de ceva bun la final de an. DJ Dark și Mc Shuthy promit să ne țină în picioare până când răsare soarele, tocmai ca să putem intra în 2017 într-o atmosferă intensă și pozitivă, a la After Eight!

www.facebook.com/aftereightcocktailclub

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută