Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/12/2016
Arhiva Zile si Nopti

Feleacu Winter Games

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Feleacu Winter Games Share Feleacu Winter Games


Competițiile de sporturi de iarnă nu le putem vedea doar la televizor. Pe 14 ianuarie 2017, începând cu ora 11:00 va avea loc prima ediție „Feleacu Winter Games”, care va aduce concursuri freestyle și de sănii de carton, petreceri pe pârtie și multe alte suprize plăcute.

Deja începem să auzim că 2017 vine cu multe evenimente la care vrem să participăm, iar Feleacu Winer Games nu face excepție, ba se află printre primele locuri din acea listă. Sâmbăta de 14 snow park-ul se rezervă competiției de freestyle, unde fie puteți în sfârșit puteți arâta lumii cât de pricepuți sunteți la sporturile iernii, fie puteți admira câte șmecherii se pot face cu un snowboard și să-ți pui întrebări legate de gravitație. Dar fără griji, pârtia mare și de începători, precum și fun park-ul rămân deschise pentru cei care vor să exerseze în continuare.

Feleacu Winter Games mai lansează o provocare pentru public: un concurs de sanii din carton. Participanții vor avea sarcina de a lucra în echipă pentru a construi împreună o sanie din carton și alte materiale ușoare și moi. Se dă libertate de creativitate, așa că saniilor pot prelua orice formă dorește inima, iar la final se organizaează o cursă unde se testează săniile. Ca răsfăț, organizatorii au pus la cale un after party pe cinste, unde de muzică se vor ocupa Missile, Dex, Dodo,  N.Ser.,  Alex One, așa că putem să ne rezervăm de acum ziua de 14 ianuarie pentru Feleacu Winter Games.

14 ianuarie 2017

Pârtia Teleschi Feleacu

www.facebook.com/Feleacu

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.