Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/12/2016
Arhiva Zile si Nopti

Vin fiert în Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vin fiert în Cluj Share Vin fiert în Cluj


Băutura noastră preferată pe timp de frig este vinul fiert. Noroc că în peridoada asta mai peste tot găsim o cană aromată de vin care să ne facă să uităm de vremea rece de afară. Cum urmează în sfârșit perioada de vacanță, ne-am gândit că ar fi util să facem o listă scurtă cu localuri unde putem savura câte o cană excepțională de vin fiert.

 

Old School Coffee House

La Old School găsim ceva special, chiar pe gustul nostru: un vin tare, aromat, dulceag, servit fiebinte, numai bine să pună sângele din nou în mișcare. Știți deja că ne place să mergem în Old School, dar musai să încercați de acolo un pahar de vin fiert!

www.facebook.com/OldSchoolCoffeeHouse

 

Papillion

Micuța cafenea cochetă are în meniu numai băuturi minunate, iar vinul fiert nu face excepție. Miros puternic, combinat cu aromele fructelor proaspete de sezon și zahăr numai cât îi trebuie, o cană de vin fiert de la Papillon cere savurată într-o seară de relaxare.

www.facebook.com/Cafeneaua.Papillon

 

Sisters

Mergeți la Sisters mai ales dacă vreți să savurați ceva bun în mijlocul vibrației orașului. Cereți o cană de vin fiert cu măr uscat și lăsați-vă purtați de atmosfera intensă din local. Dacă prindeți și una din mesele de lângă geamuri, sigur vă pierdeți în imaginea Clujul și nu mai plecați de acolo prea curând.

www.facebook.com/SistersCafenea

 

Yolka

Merișoare, portocale, măr- cam astea-s aromele care fac o cană de vin fiert bun în Yolka. În acest local accentul se pune pe socializare, așa că îndemnați doi sau trei prieteni să iasă din casă și să se avânte prin frig până la Yolka, la un pahar de poveste și un pahar excellent de vin fiert.

www.facebook.com/baryolka

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută