Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/12/2016
Arhiva Zile si Nopti

Buscat Ski Resort

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Buscat Ski Resort Share Buscat Ski Resort


Cine zice că dacă vrei să mergi la ski trebuie să pleci foarte departe de Cluj n-a auzit de Buscat Ski Resort, și pentru asta de pare rău. Aflați că la aproape 60 de km de Cluj, Busca Ski Resort are în arsenal trei pârtii de ski (una pentru începători și două pentru experți, veterani sau curajoși) care împreună ajung la 3 km de senzații tari. Toate se unesc în vârful muntelui Buscat și la poalele muntelui, lângă telescaun, iar resortul face tot posibilul să ofere clienților o ședere cât se poate de frumoasă.

Pârtiile sunt modern amenajate, cu o instalație de transport pe cablu care duce pâna la 1500 de persoane pe oră. Nu vă faceți griji, dacă vreți să economisiți timp sau vă treziți într-o dimineață care nu este potrivită urcatului pe munte, puteți lua liniștiți telescaunul de la baza pârtiilor și să vă păstrați energia pentru sport sau priveliștea fantastică. Evident, plimbarea cu telescaunul de aproximativ 5 minute este în sine o experiență frumoasă ce ne permite să admirăm priveliștea fantastică a zonei Buscat și să abuzăm de camera telefonului mobil.

Dar dacă se obosește de la atâta sport sau vrem o schimbare în plin sejur, resortul vă oferă soluția. Poposiți cu încredere pe la Apre-ski sau la Cabana Lupilor unde vă puteți încâlzi la un pahar din vin fiert sau o băutură caldă, împreună cu o masă pe cinste alături de prieteni. Suntem destul de tentați să vizităm Buscat Ski Resort cât de des putem, să ne bucurăm de iarnă așa cum trebuie!

0733 336 553
www.buscat.ro/

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.