Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/12/2016
Arhiva Zile si Nopti

25th) downtown flavours

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 25th) downtown flavours Share 25th) downtown flavours


Probabil că v-a mai povestit cineva de 25th) downtown flavours. După ce i-am pășit și noi pragul, înțelegem perfect de ce se vorbește atât de mult despre el. Preparate atent alese pentru toate gusturile, băuturi bune, deserturi fantastice și o ambianță modernă, chic: locul perfect în care să te răsfeți. Acel 25th vine de la a 25-a oră din zi pe care meriți să ți-o petreci într-o ambianță plăcută, completată de mâncăruri din gastronomia internațională și un vin din selecția lor personală și vedeți mai jos de ce acest local vă poate oferi această experiență.

Mic dejun, prânz sau cină, nu prea contează. 25th) downtown flavours are un meniu extrem de bogat cu produse de cea mai mare calitate. Dacă dai un ochi rapid prin meniu, lucrul pe care-l observi imediat sunt prețurile rezonabile. Noi am încercat un Zabaglione cu fructe de pădure, dulce și cremos, făcut ca la carte. La prânz recomandăm pieptul de rață cu piure de cartofi dulci și sos de zmeură, o experiență culinară deosebită care ne-a convins că trebuie să mâncăm mai des în aici. Apoi poți încerca un vin bun din colecția proprie și așa vei ajunge să le povestești prietenilor cum ai petrecut aproape o zi întreagă în acest local elegant.
25th) downtown flavours nu impresionează doar prin meniul select și decorul cu gust, ci și prin faptul că totul este pus la punct astfel încât să ofere clienților o experiență unică și își merită pe deplin locul în inima Clujului!

Pont: clienților fideli li se organizează o petrecere privată o dată pe lună, așa că să ne străduim să ajungem și noi cumva pe acea listă!

Piaţa Unirii, nr. 4-5
0799 112 110
www.facebook.com/25thdowntown

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.