Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/12/2016
Arhiva Zile si Nopti

Fanii Star Wars pot urmări în premieră filmul Rogue One: O poveste Star Wars alături de personajele din film

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fanii Star Wars pot urmări în premieră filmul Rogue One: O poveste Star Wars alături de personajele din film Share Fanii Star Wars pot urmări în premieră filmul Rogue One: O poveste Star Wars alături de personajele din film


Cine Globe și Club Star Wars România pregătesc pentru fanii Star Wars momente inedite pentru a sărbători împreună lansarea noului film din universul galatic: Rogue One: O poveste Star Wars! În zilele de 16 și 17 decembrie, fanii Star Wars vor avea ocazia să interacționeze cu personajele din film și să vizioneze în premieră cea mai nouă producție a seriei!

Pentru al doilea an consecutiv, Cine Globe Titan și Club Star Wars România pășesc în universal fantastic al francizei alături de fanii Star Wars și aduc la viață câteva dintre cele mai îndrăgite personaje. Astfel, pe data de 16 decembrie, de la ora 18:30, cinefilii vor putea să se fotografieze și să interacționeze cu personajele fantastice din film. Mai apoi, de la ora 20:00, personajele vor intra și ele în sala de cinema pentru a urmări în premieră filmul Rogue One: O poveste Star Wars, alături de fani.

Seria de surprize continuă sâmbătă, 17 decembrie, cu două training-uri alături de maeștrii Jedi. În cadrul antrenamentelor, cei mici vor învăța cum să mânuiască săbiile cu laser, vor învăța cum să se apere de forțele răului și cum să proteje întreaga Galaxie. Primul training pentru viitorii cavaleri ai ordinului Jedi va fi sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 12:00,  iar al doilea în aceeași zi de la ora 15.00.

“Simt cum se agită Forţa. Atâţia rebeli care aşteaptă să vadă Rogue One – O poveste Star Wars. Atâţia copiii care aşteaptă să dea dovadă de energie. Să îşi demonstreze puterile. Să devină Padawani şi să îşi vadă Maeştrii. E clar că Sith-ul e deja pe urmele noastre. Cavalerii Jedi de la Club Star Wars Romania vă aşteaptă pe toţi, la Cine Globe! Forţa să fie cu voi, întotdeauna!”, spune Radu Pleşca, Maestru Jedi CSWR.

Așadar, fanii filmelor Star Wars petrec un week-end plin de fantezie, la Cine Globe Titan. Filmul va fi disponibil începând cu data de 15 decembrie subtitrat și dublat. Filmul subtitrat va putea fi vizionat în avanpremieră joi, la ora 19:30, iar începând de vineri de la orele 15:30, 17:15, 18:15, 19:15, 20:00, 21:00, 22:00, 22:30, iar în weekend și de la orele 12:45. De asemenea, cei mici vor avea ocazia de a vedea varianta dublată a filmului începând cu data de 16 decembrie de la orele 13:45, 16:30, iar în weekend și de la orele 11:00.

 

Despre Cine Globe:

Cine Globe face parte dintr-un lanț internațional de multiplex-uri, o rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice. Pe lângă locațiile deschise în Europa (România și Bulgaria), compania are multiplex-uri și în Statele Unite, China și India. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din Bulgaria, România, China şi America de Nord.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută