Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/12/2016
Arhiva Zile si Nopti

Joachim Pastor @ /Form Space

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Joachim Pastor @ /Form Space Share Joachim Pastor @ /Form Space


Dacă nu ai fost pe Form Space încă, ceva e dubios. Suspectăm ori o cură de social media, ori un efort ciudat de mare de a evita orice party sau ceva de genul. Dar noi ne declarăm fani /Form Space, în special pentru lucrurile mișto pe care le pun mereu la cale. Ni s-a șoptit acum un pont de neratat, și evident că nu putem să-l ținem numai pentru noi. Pe 17 decembrie, ce-i de la Form Space îl aduc la Cluj pe Joachim Pastor, pentru o seară ce-o să se audă până în 2017.

Artistul este din Paris și face muzică de mic. Când a atins adolescența și-a asumat și rolul de producător, așa că nu peste mult timp a început propria companie de muzică, să se asigure că poate face doar sound-urile pe care și le dorește. Stilul dance/electro și atmosfera incendiară pe care o creează la fiecare event i-au permis să se plimbe destul de mult prin cluburile din Europa și să ajungă inclusiv la Watergate din Berlin. Băiatul e destul de consistent, mix-urile tehno îi sunt ușor de recunoscut și e obișnuit să țină pasul cu un public mare. Cu siguranță că și la /Form Space va veni pregătit cu ce are mai bun, așa că merită să fim prezenți.

 

17 decembrie

Aleea Stadionului nr.2

www.facebook.com/formspace.ro  

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută