Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/12/2016
Arhiva Zile si Nopti

Sărbătoarea Subcarpați – 1 Decembrie – Arenele Romane [recenzie]

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sărbătoarea Subcarpați – 1 Decembrie – Arenele Romane [recenzie] Share Sărbătoarea Subcarpați – 1 Decembrie – Arenele Romane [recenzie]


Când zici 1 Decembrie, zici România, zici Subcarpați. Anul acesta, de 1 decembrie, cei de la Subcarpați și-au serbat aniversarea de 6 ani la Arenele Romane, un eveniment deosebit care ne-a făcut să ne simțim cu adevărat români, încă o dată!

Ca majoritatea show-urilor Subcarpați, acesta a fost sold out cu o săptămână înainte de desfășurare, însă cei aproximativ 2000 de oameni prezenți s-au distrat cu siguranță și pentru cei care nu au mai apucat bilete.

Trupa, acompaniată de toată ,,familia’’ Subcarpați, a facut un show incendiar, cu beat-ul lor specific.

,,Familia Subcarpați’’ este formată din Bean, AFO, Power Pe Vinil, Mădălina Pavăl, Valentin Mușat (chitară), Alin Stoianovici (acordeon/synth), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazăr (sunet), Andri VJ. Toți au întreținut publicul cu care au interacționat așa cum numai ei se pricep!

Trupa a cântat piese de pe noul lor album lansat în vară, Statele Unite ale Balcanilor, care are un vibe mai intens decât anterioarele, dar și piese pe care le știm cu toții precum ,,M-a făcut muma frumoasă’, ,,Balada Românului’’, ,,Rege pe deal’’ șmdp.

Show-ul a fost incheiat de Power pe Vinil împreună cu Psihotrop, care au încins atmosfera și au demonstrat încă o dată publicului ce înseamnă energia Subcarpați.

Evenimentul a fost organizat de prietenii de la BestEvents, a existat stand de merchendise, au existat bere și vin fiert! Din păcate, cozile au fost în multe momente interminabile. Daaaar, o sa dăm vina pe vinul delicios!

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută