Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/12/2016
Arhiva Zile si Nopti

Românii se întrec să spargă seiful celui mai cunoscut mogul din lume!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Românii se întrec să spargă seiful celui mai cunoscut mogul din lume! Share Românii se întrec să spargă seiful celui mai cunoscut mogul din lume!


Mister Monopoly, cel mai simpatic mogul din lume, a trimis în România seiful în care ține o parte dintre cele mai prețioase avuții ale sale: peste 300 de jocuri Monopoly Ultimate Banking, Jenga, Simon Air și Pie Face. Jocurile sunt pregătite să ajungă în casele românilor, însă pentru asta ei trebuie să ghicească codul de acces al seifului, pewww.provocareamonopoly.ro.

Pentru a sărbători lansarea jocului Monopoly Ultimate Banking, Mister Monopoly a pregătit sute de jocuri pentru români! Din cauza vârstei înaintate, însă, mogulul a uitat codul de acces, așa că a lăsat seiful plin cu surprize la Shurubel și Ionuț, prietenii săi de încredere. Pentru că nu au reușit nicicum să descifreze parola, cei doi apelează acum la ajutorul tuturor celor care vor să răspundă acestei provocări nemaiîntâlnite. Asfel, pe http://www.provocareamonopoly.ro, românii pot încerca să spargă seiful, ghicind codul de patru cifre.

Monopoly Ultimate Banking este cea mai nouă invenție a simpaticului Mister Monopoly, care pune la dispoziția tuturor jucătorilor posibilitatea de a plăti pentru proprietățile din joc folosind cardul. În această ediție a jocului, tehnologia touch dă rapiditate jocului și sporește distracția, astfel că jucătorii pot cumpăra instantaneu proprietăți, pot stabili nivelul chiriilor și își pot croi propriul drum spre bogăție. De asemenea, dispozitivul Ultimate Banking ține evidența tuturor averilor iar jucătorii au control total asupra „pieței imobiliare”, astfel că o pot ajuta să crească sau o pot face să scadă. Mai multe detalii despre noul Monopoly Ultimate Banking sunt disponibile pe site-ul Hasbro România.

Pe site-ul www.provocareamonopoly.ro, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu Shurubel și Ionuț, care abia așteaptă să deschidă seiful și să împartă premiile cu ei. Și pentru că toată munca este în echipă, băieții oferă mereu indicii participanților.

 

 

Despre Monopoly:

Monopoly este cel mai îndrăgit joc de tranzacții imobiliare din lume. Lansat pe data de 19 martie 1935, Monopoly a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial până în ziua de astăzi. În prezent, Monopoly este tradus în 47 de limbi și se comercializează în 144 de țări.

De-a lungul timpului, Hasbro a lansat peste 300 de ediții speciale Monopoly, fiecare dintre acestea având o tematică diferită.

Despre Hasbro

Hasbro este una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri și jucării la nivel global. Misiunea companiei este aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacă ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se află unele dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Pie Face, NERF, Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop și Play-Doh.

Înființată în urmă cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent atât unele dintre cele mai mari branduri de jocuri și jucării, cât și filme și jocuri digitale, reușind să răspundă cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producătorul se remarcă prin inovație și o gamă foarte variată de produse.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută