Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

Cum să-ți colorezi biroul cu Esjoy

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum să-ți colorezi biroul cu Esjoy Share Cum să-ți colorezi biroul cu Esjoy


Nu știu dacă v-am mai spus vreodată cât de mândră sunt de prietenii mei. Sunt oameni creativi, bucuroși, cărora le place să facă bine, să dăruiască zâmbete, care au inițiativă și care-mi înseninează zilele.

Dintre toți prietenii mei minunați, astăzi am ales-o pe Alina de la Esjoy care a înțeles că munca de birou poate fi făcută cu mai mult entuziasm, dacă te înconjori de accesoriile potrivite.

Accesorii drăgălașe pentru birouri vesele

Pentru a-mi înțelege entuziasmul, ar trebui să-mi vedeți biroul. În afară de dezordinea organizată în care numai eu mă descurc, este și foarte colorat și optimist. Periodic, îl umplu cu flori, îmi lipesc mesaje pe monitor, îmi printez tot felul de fotografii sau îmi cumpăr creioane colorate.

De aceea îmi place Esjoy.

Post-uri în formă de pisicuțe, inimioare, fluturași, cu tot felul de mesaje amuzante sau pozitive, carnețele personalizate jucăuș, rame foto și tot felul de lucrușoare pe care să ți le pui pe birou, adică locul acela unde petreci cea mai mare parte din timp și care trebuie să te facă să te simți inspirat și creativ.

Semne de carte, felicitări și tot felul de mici cadouri

Nu știu alții cum sunt, însă mie îmi place să fac mici cadouri. Mă refer la lucrușoarele acelea drăguțe pe care le strecori pe furiș pe laptopul colegei de birou, la pliculețul plin cu inimioare de hârtie pe care îl lași dimineața pe perna iubitului, la pachetul de post-it-uri în formă de măr pe care ți-l faci cadou ție însăți. Știți voi, lucruri din astea mici care-ți schimbă starea de spirit.

Esjoy este locul perfect de unde să iei astfel de lucruri. Sunt colorate, drăguțe, amuzante, romantice și au în ele și un ingredient secret: multă dragoste pentru frumos și pentru oameni zâmbitori. Pentru că așa este Alina, cea care le face: sufletistă, creativă și cu inima la vedere.

Și, dacă tot a început școala de curând, ce-ar fi să faci un refill la accesoriile de birou? Acum știi și tu care este locul perfect pentru acest lucru!

Utile: facebook.com/esjoyro

Ines Dumitriu

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.