Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Berzele

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Berzele Share CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Berzele


Zile și Nopți București, Warner Bros. Pictures, Warner Animation Group și Freeman Entertainment

te invită la film!

Berzele aduc bebeluşii părinţilor… sau cel puţin aşa făceau. Acum livrează colete pentru compania Cornerstore. Până când Junior, cea mai silitoare barză, împreună cu Tulip, o fată orfană, activează maşina de făcut bebeluşi. Disperați să livreze mica minune înainte să afle şeful, Junior și Tulip pornesc într-o călătorie plină de peripeții și foarte mult umor. Oare vor reuși să livreze bebelușul și să ajute berzele să revină la adevărata lor misiune pe Pământ?

Ce trebuie să faci?

Răspunde la întrebarea de concurs în secțiunea de mai jos – dedicată, și poți câștiga una dintre cele trei invitații duble la filmul Berzele, valabile la Cinema City Sun Plaza din București.

Notă: Trebuie să fii logat cu Facebook!

***

În Berzele, personajul Toady, un porumbel foarte băgăcios, este interpretat de acest cântăreț, compozitor și producător muzical. Înainte de a-și începe cariera solo, a facut parte din trupa Simplu. Acum este și antrenor la Vocea României. Animația Berzele reprezintă debutul lui în dublajul de film. Care este numele lui? 

a)      Smiley

b)      Dragoș Bucur

c)      Tudor Chirilă

 

Din 23 septembrie, află toată povestea adorabilă și amuzantă a berzelor! Mergi cu familia la cinema să râdeți în hohote la animația 3D Berzele, o producție Warner Bros. Pictures și Warner Animation Group, distribuită de Freeman Entertaiment. Mergi la cinema să vezi Berzele, în varianta subtitrată sau dublat în română de Pavel Bartoş, Smiley, Lidia Buble, Mihai Chițu și Dorian Boguță.

©2016 Warner Bros. Pictures     

©2016 Warner Animation Group

***

Câștigătorii vor fi afișați joi, 6 octombrie 2016.

Succes! 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.