Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

Trucuri de slăbit care funcționează de fiecare dată

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trucuri de slăbit care funcționează de fiecare dată Share Trucuri de slăbit care funcționează de fiecare dată


O listă cu trucuri de slăbit care funcționează de fiecare dată este utilă și bună oricând, pentru că în fapt include regulile de bază ale unei diete sănătoase care poate susține starea generală de sănătate. Respectate aceste reguli și trucuri de slăbit care funcționează te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus. Este drept că slabirea este lentă, dar sigură și fără complicațiile unei diete care urmărește scăderea în greutate. Hamburgerii, cartofii prăjiti, snack-urile, shaorma, toate acestea și multe altele fac parte din mâncarea de tip junk food despre care un studiu realizat pe șobolani a indicat că ar putea da dependență la fel ca și drogurile. Faptul că și îngrașă nu mai are nevoie deja de nicio dovadă.

Pauzele mari între mese, o greșeală

Cu cât trece mai mult timp între momentele în care corpul este hrănit cu atât apar mai multe pofte, iar foamea este mai greu de controlat, determinându-te să alegi chiar ceva nesănătos, numai să te saturi mai repede.

Micul dejun e obligatoriu

Cel mai mult contează să alegi produse care satură mai repede și pentru mai mult timp, cum ar fi cele bogate în proteine la cea mai importantă masă a zilei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută