Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

Teatro – acum orașul de jos e și mai gustos

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Teatro – acum orașul de jos e și mai gustos Share Teatro – acum orașul de jos e și mai gustos


DESCHIS DE DOAR CÂTEVA LUNI, TEATRO A INTRAT DIRECT ÎN TOPUL CELOR MAI BUNE ȘI ATRACTIVE RESTAURANTE DIN SIBIU. ACUM, O DATĂ CU VENIREA TOAMNEI, TEATRO ADUCE O NOUĂ SURPRIZĂ SIBIENILOR ȘI TURIȘTILOR.

Încă de la deschidere, Restaurantul Teatro din Orașul de Jos a atras atenția sibienilor, terasa fiind unul dintre cele mai frumoase și relaxante locuri din oraș. Atmosfera unică a fost completată de un meniu internațional delicios și un decor modern. Acum, o dată cu venirea toamnei, reprezentanții restaurantului își invită clienții înăuntru, ademenindu-i cu o selecție dintre cele mai bune vinuri românești și câteva propuneri atent selecționate din toată lumea. Cei care le veți călca pragul în această toamnă trebuie să știți că veți păși într-una din casele încărcate de istorie ale Sibiului. Imobilul are peste 300 de ani vechime și aici a funcționat un restaurant după 1900 numit ”Casa Gundisch”, renumit între comercianții care veneau să-și prezinte bunurile la Piața Cibin. Ulterior, după 1930, în același imobil s-a deschis restaurantul ”Lido”, un alt loc celebru al vremii. Astăzi, spațiul a fost modernizat și amenajat cu mult bun gust.

Atracția principală rămâne totuși meniul, care reunește unele dintre cele mai delicioase rețete din întreaga lume. Spre exemplu, la micul dejun aveți ocazia de a savura Ouă Benedict, cu bacon și sos olandez. Unicat în Sibiu este Burgerul Teatro, un produs aparte, realizat din carne de vită Angus și îmbrăcat în chifle făcute în casă. Carnea de vită este umplută cu brânză și condimentată, apoi se adaugă bacon, ciuperci, inele de ceapă, salată aisberg, sos barbeque și tomate. Nu în ultimul rând, dacă ajungeți aici trebuie să gustați la desert Somloi Galuska, în care se regăsesc trei tipuri de pandișpan, cremă de vanilie, Nutella și frișcă.

OPORTUNITĂȚI DIVERSE                                                  

La solicitarea celor interesați, reprezentanții Teatro spun că sunt deschiși la colaborări și că aici se pot organiza diverse evenimente tematice. Acum, accesul în restaurant se poate face atât dinspre strada Târgul Peștelui cât și dinspre strada Moș Ion Roată.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.