Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

Mediașul duce fotbalul in școli

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mediașul duce fotbalul in școli Share Mediașul duce fotbalul in școli


Jucătorii echipei Gaz Metan Mediaș împreună cu antrenorul Cristi Pustai și președintele Ioan Mărginean au luat la rând liceele din Mediaș cu scopul clar de a invita tinerii la meciuri și a-i convinge că merită. Pe listă s-a regăsit liceul Mediensis (MIU), Școala Națională de Gaz Metan (SNG), Stefan Ludwig Roth, Axente și Automecanica. De fiecare dată gaziștii i-au întâmpinat pe elevi cu tricouri și invitații la meciurile de fotbal din Liga I. Pentru meciul cu Poli Timișoara toți elevii prezenți în Tribuna a-II-a, sectorul de jos, au intrat într-un concurs prin care clubul Gaz Metan a desemnat și a premiat liceul cu cea mai frumoasă galerie din oraș.

Pe de altă parte, cei care au mers în ultima vreme să vadă meciurile echipei Gaz Metan Mediaș chiar au avut ce vedea, rezultatele fiind unele bune.

DETALII

MAI MULTE LOCURI PENTRU BILETE

Recent clubul a mărit și numărul locurilor de unde se pot cumpăra bilete la meciuri. Astfel, ele se pot achiziționa de la chioşcurile alimentare de pe strada 1 Decembrie, Strada Blajului vis-a-vis de magazinul Profi și piaţa agroalimentară din centru.

REZULTAT MARE

Gaz Metan Mediaș a dat lovitura la Cluj, acolo unde a obținut o victorie împortantă cu Astra Giurgiu, campioana en-titre. Gaz Metan a învins cu 2-0 prin dubla lui Llullaku din minutele 71 și 79.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.