Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

Caravana Empatiei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Caravana Empatiei Share Caravana Empatiei


Pe 16 octombrie, Shopping City Sibiu te invită la un eveniment special: CARAVANA EMPATIEI, alături de IOANA CHICET-MACOVEICIUC (www.printesaurbana.ro) și MONICA REU, trainer în comunicare non-violentă.

Vino să participi la un atelier de educație parentală și dialog, care își propune să îți deschidă porțile empatiei, astfel încât copiii tăi să crească frumos și să nască inimi fericite, care să ducă lumea mai departe.

Tema atelierului de la Shopping City Sibiu va fi “De la conflict la conectare – cheițe care ne ajută în momentele tensionate cu copiii”, iar participarea este gratuită! Tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la office@shoppingcitysibiu.ro în care să precizezi numărul de persoane care vor veni la atelier (inclusiv copii) și numele vostru.

Într-o eră puternic tehnologizată şi marcată de goana după eficienţă, conectarea cu cele mai dragi fiinţe din viaţa noastră necesită un efort conştient şi cunoaşterea câtorva principii de relaţionare armonioasă. 

În această întâlnire vom explora moduri în care putem înţelege şi împlini nevoile reale ale copiilor noştri, având în acelaşi timp grijă şi de nevoile noastre ca părinţi şi fiinţe umane. Vom vedea cum putem clădi împreună cu ei o relaţie bazată pe iubire necondiţionată, înţelegere reciprocă, cooperare şi empatie. O relaţie din care, peste ani, copiii noştri să devină adulţi împliniţi, încrezători în forţele proprii şi iubitori de viaţă şi de oameni.

Trainer
Monica Reu este fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta si primul trainer roman certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA si organizeaza si conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, impartasind metoda in cursuri deschise, grupuri de practica, tabere de familie, scoli si institutii. Pasiunea ei este sprijinirea dascalilor, a parintilor si a cuplurilor in implementarea acestui model de comunicare in viata de zi cu zi.

Organizator
Ioana Macoveiciuc, jurnalist, blogger pe www.printesaurbana.ro si autor de carti pentru adulti si copii, organizeaza evenimente pentru comunitatile de parinti din toata tara in speranta de a oferi cat mai multor familii inspiratie pentru o viata calda, calma, traita in respect si iubire.

Grăbește-te să te înscrii la un atelier care te va învăța să comunici empatic și eficient cu copilul tău!

✓ Data: 16 octombrie, de la ora 17.00.

✓ Locație: zona de restaurante, lângă Alexandria Librării.

✓ Mai multe detalii: http://shoppingcitysibiu.ro/vino-la-caravana-empatiei-alaturi-de-printesa-urbana-si-monica-reu/.

Vă așteptăm cu drag!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.