Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Votează campania preferată din cadrul Galei Game of Tribes

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Votează campania preferată din cadrul Galei Game of Tribes Share Votează campania preferată din cadrul Galei Game of Tribes


Ai nominalizat campania, brandul sau evenimentul preferat la Game of Tribes? Acum este momentul să votezi favoritii pentru a-i trimite mai aproape de primii.

În perioada 23 septembrie – 8 octombrie 2016 ai ocazia să duci la îndeplinire misiunea propusă. Votează-ți favoriții de la cele 6 categorii din concurs pe site-ul www.got.marketing-tribe.ro, iar Game of Tribes o va aduce în atenția publicului pe data de 13 octombrie 2016, când va avea loc Gala de decernare a premiilor la Casino, Cluj-Napoca. Pentru ca întregul proces să fie conform standardelor, campaniile vor trece și în atenția unui juriu specializat.

Game of Tribes este un proiect realizat de IAA Young Professionals Cluj-Napoca. Ideea acestui proiect este de a premia campaniile locale din Cluj și echipele din spatele lor. IAA YP desfășoară în Cluj proiecte pentru tinerii specialiști în comunicare și pentru toți cei care simt și înțeleg valoarea marketingului.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.