Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Regizorul român HYPNO semnează cel mai recent videoclip al trupei Parov Stelar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Regizorul român HYPNO semnează cel mai recent videoclip al trupei Parov Stelar Share Regizorul român HYPNO semnează cel mai recent videoclip al trupei Parov Stelar


Regizorul român Bogdan Moldoveanu, aka HYPNO, a realizat cel mai nou videoclip al trupei Parov Stelar, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate nume în industria muzicală internațională. Videoclipul aparține piesei Grandpa’s Groove și cuprinde cadre filmate în Delta Dunării și în București.

Lansată oficial în cursul zilei de ieri, piesa a fost produsă de Parov Stelar în colaborare cu AronChupa și spune povestea unui pescar care visează să se îmbogățească, lâsându-și imaginația să apeleze la mitul „peștișorului de aur”.

„Colaborarea cu o trupă de talia celor de la Parov Stelar mă onorează. Propunerea a venit din partea managerului cu care Parov lucrează și care m-a contactat acum două luni. Am ascultat piesa și le-am trimis un script, împreună cu recomandarea de a filma clipul în România. De aici și până la implementare a fost doar un pas”, a declarat Hypno.

Piesa Grandpa’s Groove a fost difuzată pentru prima dată la cel mai cunoscut radio din Austria, iar videoclipul a fost  publicat pe pagina de Facebook a trupei. Peste 7.000 de like-uri și peste 750 de share-uri aferente postării respective au fost înregistrate în doar o zi de la publicarea acesteia.

Videoclipul este disponibil aici: https://vimeo.com/184241927

De-a lungul timpului, Hypno a semnat peste 50 de videoclipuri și mai mult de 150 de spoturi  publicitare în diverse țări. Printre formațiile românești ale căror clipuri le-a regizat se numără Subcarpați, OCS, We singing Colours, Deliric și Lucia. În plus, regizează și filme de modă ce sunt selectate oficial la festivaluri de film de modă, iar în prezent lucrează la primul său scurt metraj. 

Considerați de mulți drept fondatorii electro swing-ului, stilul unic în care combină jazz-ul cu electro a propulsat trupa Parov Stelar pe o poziție unică în lumea internațională a muzicii, BBC considerându-l pe Marcus Fuereder (fondatorul proiectului) drept unul dintre cei mai buni și mai activi producători europeni.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.