Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Încă un an, încă un weekend de muzică electronică în natură

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Încă un an, încă un weekend de muzică electronică în natură Share Încă un an, încă un weekend de muzică electronică în natură


Pentru a patra oară, Aleea Muzeului Etnografic va răsuna cu muzica unora dintre cei mai apreciați artiști de muzică electronică din lume. Evenimentul, deja faimos printre clujenii amatori de techno și nu numai, va reuni pe scenele sale nume internaționale în minimal, precum Sonja Moonear, tINI, Margaret Dygas, Nastia, Rhadoo, Petre Inspirescu, Wareika și Bella Saris, dar și producători aduși special pentru fanii drum’n’bass (Krafty Kutz, A-Skillz, DJ Snow & MC Agent). Și ca în fiecare an, muzica va fi însoțită de proiecții vizuale abstracte care să completeze experiența audio-vizuală într-un mod cât mai artistic și mai simbiotic posibil. Bineînțeles, trebuie menționat și sistemul de sunet, ca de obicei dotat cu renumitele boxe Funktion-One. Deci, dacă vă doriți să participați la un eveniment care să vă uimească toate simțurile, ne vedem în 7, 8 și avem o presimțire că și într-o bucată bună din 9 octombrie la Mioritmic. 

7-9 octombrie

Aleea Muzeului Etnografic

facebook.com/Mioritmic 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.