Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Încă o dată, despre Studio 26

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Încă o dată, despre Studio 26 Share Încă o dată, despre Studio 26


Dacă tot v-am povestit un întreg editorial despre cât de dor ne e la unii de viața studențească și cât de nasol e să fim adulți adevărați, să continuăm tema și la capitolul recomandări. Însă cu observații mai însorite pentru ambele epoci din viață, pentru că Studio 26 e the best of both worlds.

Barul de pe Piezișă e locul perfect pentru orice vârstă și situație. Dacă ești student, mai ales dacă ești student căminist la UBB, Studioul e la doi pași distanță (asta înainte să bei câteva beri și să dublezi timpul necesar întorsului acasă). Dacă ești adult adevărat, Studioul e tot în centru și e și mai mișto, pentru că-ți poți permite orice și oricât din meniu, iar drumul spre casă e un fleac când ai bani de taxi. În oricare categorie te găsești, n-ai cum să nu te distrezi pe cinste, pentru că dincolo de berile artizanale și vinurile speciale băute la ceas de seară, cafeaua delicioasă de la început de zi sau orice combinație dintre cele trei cât e ziua de lungă, Studio 26 te cucerește prin atmosferă. De fapt, prin atmosfere, la plural. La parter te poți ciondăni cu prietenii pe teme muzicale în spațiul plin de postere amenajat ca un music pub, la mansardă poți uita de examene sau de task-urile stresante de la job în zona confortabilă de lounge, iar dacă vrei să vezi un apus magic sau să-ți bei cafeaua în aer liber, cele două terase te așteaptă (încălzite și dotate cu pături). Să nu uităm nici de faimosul playlist, care unește perfect cele patru spații dinstincte – mixul subtil de rock alternativ autohton, indie și electro de weekend dă energie tuturor zonelor și armonizează toate elementele barului, de la cele mai intime colțuri până cele mai zgomotoase mese.

Să recapitulăm, deci: design fain, băuturi delicioase, atmosferă demențială și muzică de calitate. În alte cuvinte, barul perfect.

Piezișa 26

0743 788 346

facebook.com/Studio26Piezisa

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.