Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Cluj Blues Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cluj Blues Festival Share Cluj Blues Festival


După cum ați observat deja prin presă și prin oraș, Cluj Blues Fest revine cu o a treia ediție și cu niște noutăți. Line-up-ul de anul acesta include atât artiști români, cât și nume mari pe scena internațională a genului.

Din spațiul autohton îi vom asculta pe Călin Cyfer, un muzician creativ și tehnic care aduce elemente alternative blues-ului, și pe Florin Giuglea, un chitarist desăvârșit care va lansa albumul de debut al noului său grup în cadrul festivalului. De peste hotare li se alătură Sir Waldo Weathers, solist vocal și maestru al saxofonului care infuzează genul cu elemente de soul, jazz și funk și legendara Harriet Lewis, cu al său timbru puternic cu ușoare note de jazz, însoțită de Gregor Hilden Band, o formație care combină bluesul cu soul și swing într-o manieră universal apreciată pentru sunetele sale autentice.

Iar dacă în anii trecuți locațiile s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru fanii numeroși ai festivalului, anul acesta concertele vor avea loc la Casa de Cultură a Studenților, pentru ca toți amatorii genului să se poată bucura de audițiile excelente. Noi, unii, ne-am luat deja biletele și vă recomandăm să faceți la fel, pentru că avem o presimțire că o să se vândă rapid. Până la urmă, nu avem des ocazia să ascultăm blues autentic, mai ales atât de mult în atât de puțin timp.

6-7 octombrie

Casa de Cultură a Studenților

facebook.com/ClujBluesFestival 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.