Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Nerve: Adevăr sau Provocare

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Nerve: Adevăr sau Provocare Share CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Nerve: Adevăr sau Provocare


   Zile și Nopți București și Freeman Entertainment te provoacă la concurs!

Bine-ai venit în lumea Nerve. Un fel de adevăr sau provocare. Fără partea cu adevărul. Privitorii plătesc să se uite, jucătorii sunt plătiți să joace. Tu ai curaj să joci?

Ce trebuie să faci?

Răspunde la întrebarea de concurs în secțiunea de mai jos – dedicată, și poți câștiga una dintre cele trei invitații duble la filmul Nerve: Adevăr sau Provocare, valabile la Cinema City Sun Plaza din București.

Notă: Trebuie să fii logat cu Facebook!

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

În Nerve: Adevăr sau Provocare, acest actor îl interpretează pe Ian, personajul principal. Tânărul actor a debutat cu roluri mici în Superbad și ZCharile St. Cloud, ca apoi să devină celebru odată cu rolurile din 21 Jump Street, Fright Night, Warm Bodies, Neighbors și, recent, în seria Now You See Me. Care este numele lui? 

a)      Dave Franco

b)      James Franco

c)      Jesse Eisenberg

 

Din 16 septembrie, Emma Roberts și Dave Franco joacă pentru bani. Joacă pentru faimă. Dar curând, vor juca pentru supraviețuire. Când jocul devine extrem de periculos, singura șansă de a râmâne în viață este să câștige. Prinde un thriller intens ca un roller-coaster. Distracție, adrenalină, pericol și suspans.

Nerve: Adevăr sau Provocare, un film distribuit de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 16 septembrie.

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 23 septembrie 2016.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.