Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

QuartFest

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii QuartFest Share QuartFest


De la jazz la techno, de la blues la muzică clasică, de la metal la EDM, Clujul are festivaluri pentru orice pasionat de muzică. Unul dintre festivalurile noastre preferate, însă, nu are legătură cu genul cât cu instrumentele folosite. Între 30 septembrie și 2 octombrie, Iulius Parc va răsuna pe acorduri de muzică clasică, jazz, dar și de cover-uri inedite, în cadrul celei de-a treia ediții a primului festival dedicat cvarterelor de coarde din România, și unul dintre puținele din Europa. 

Vor concerta atât cvartete românești cunoscute național și internațional, cât și o serie de artiști din Italia, Marea Britanie și Olanda. Muzicienii invitați vor trece prin mai multe genuri și epoci, printre care tango, jazz, valsuri, muzică irlandeză, muzică clasică, suite românești și cover-uri de piese provenite din stiluri diferite.  Toate în Iulius Parc, toate cu intrare liberă, astfel încât toată lumea să se poată bucura de muzica excelentă care va defini primul weekend din octombrie. Nu uitați să împachetați păturicile, pentru că aceasta e probabil ultima ocazie de relaxare cu muzică și iarbă verde din an. 

30 septembrie- 2 octombrie

Iulius Parc

facebook.com/quartfestcluj 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.