Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Herbstfest

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Herbstfest Share Herbstfest


În fiecare an, deja tradționalul Festival de Toamnă al Economiei Germane ne aduce o grămadă de activități și oportunități în centrul orașului. Timp de trei zile, între 30 septembrie și 2 octombrie, Piața Unirii va deveni casă culturii germane și tuturor clujenilor pasionați de ea.

Festivalul ne așteaptă cu un program mai divers și mai autentic ca niciodată, adică concerte live și dansatori tradiționali profesioniști, workshop-uri și ateliere de job matching și recrutare, sesiuni de networking cu invitați internaționali, expoziții, show-uri de modă și demonstrații de dresaj canin și prim-ajutor. Iar ca să vă puteți bucura de bratwursti și bere în liniște, recomandăm să-i lăsați pe cei mici în zona dedicată, unde se vor juca la playground și pe terenul de mini golf, dar vor și învăța tot felul de chestii noi în cadrul unor ateliere de îndemânare, creație și improvizație, concursuri și spectacole de teatru. 

Pe scena din Unirii va răsuna exclusiv muzică nemțească (Klaudia und die Burzenland Party Band, Trio Saxones, Fanfara din Foieni), acompaniată de dansuri tradiționale (Sächsische Tänze – ansamblul de dansuri săsești din Sebeș), iar preparatele și băuturile (inclusiv berea, desigur) cu care vă veți îmbuiba pe parscursul activităților vor fi aduse de la mama lor de-acasă, astfel încât experiența să fie complet autentică. 

Fie că vreți să luați o scurtă pauză de la cotidian, să participați la niște activități faine, să vă găsiți un job nou și interesant, sau doar să mâncați niște cârnați delicioși și să beți niște bere, Herbstfest vă așteaptă!

29 septembrie – 2 octombrie

Piața Unirii

facebook.com/FestivalulEconomieiGermane

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.