Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Clujotronic 5

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Clujotronic 5 Share Clujotronic 5


Ca în fiecare an, Centrul Cultural German și Institutul Francez ne invită la Clujotronic, cel mai relevant și cu siguranță cel mai interesant festival de artă electronică și jocuri digitale din zonă.

Ediția aceasta ne așteaptă cu petreceri și audiții de muzică electronică, jocuri digitale independente care abia așteaptă să fie testate, performance-uri contemporane, expoziții de artă digitală, dar și discuții și workshop-uri pentru cei care sunt implicați sau vor să se implice în lumea complexă a artei electronice.

Deși programul oficial n-a fost încă anunțat, deja avem recomandări. Când vine vorba de jocuri, cel mai interesant experiment de anul acesta este Moment of Battle, o scenă de luptă creată cu cea mai nouă tehnologie de realitate virtuală, htc VIVE. Pe lângă șansa de a călători în mjlocul bătăliei, pasionații vor putea și să participe la o discuție cu creatorii proiectului (Tim Schuster și Alexander Börner) și la un workshop condus de ei. Pe frontul mai concret artistic, muzicianul român Alex Halka și artistul vizual german Kiritan Fluc, care au început să colaboreze la Clujotronic 2014 cu un show incredibil, revin și anul acesta cu un performance audio-vizual creat împreună cu muzicianul și compozitorul Vlaicu Golcea.

Așadar, Clujotronic revine cu încă o ediție magică și ne așteaptă cu activități pe cât de experimentale, pe atât de faine. Între 29 septembrie și 1 octombrie ne vedem la Ștefan cel Mare, nr. 18, pentru trei zile de explorare și distracție. 

29 septembrie – 1 octombrie

Ștefan cel Mare 18

facebook.com/Clujotronic

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.