Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Vecinătate activă în Valea Aurie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vecinătate activă în Valea Aurie Share Vecinătate activă în Valea Aurie


Pe străzile Ludoș, Valea Aurie și Sibiel va avea loc între 23 și 24 septembrie 2016, evenimentul “Vecinătatea Activă” .

Proiectul promovează inițiativa, implicarea și voluntariatul actorilor sociali din cartierul Vale Aurie în activități comunitare.

”Ne propunem schimbarea mentalității care spune că totul trebuie făcut de către autoritățile publice și conștientizarea beneficiilor asocierii, implicării și voluntariatului în rezolvarea unor probleme sociale specifice”, spun organizatorii.

Evenimentul mai are ca scop mobilizarea şi responsabilizarea cetățenilor prin intervenții de tip ,,puterea exemplului”, fiind programate câte două intervenții pe fiecare din cele trei străzi privind îmbunătățirea aspectului și funcționalității străzilor, cu participarea a membrilor comunității și a voluntarilor Asociației Sibiu 1191, organizatori ai proiectului ”Vecinătate activă”.

CINE: Vecinătate activă

UNDE: cartierul Valea Aurie

CÂND: 23 – 24 septembrie 2016

REÎNVIE TRADIȚIA SĂSEASCĂ

”Vom reîncerca să readucem la viață tradiția sașilor din Sibiu de a se implica fiecare în comunitatea în care trăiește, de a-și face o viață mai buna în zona în care locuiește, de a ieși in fata casei curățenia de toamna și alte activități gospodărești”, spun organizatorii.

TOATĂ LUMEA PARTICIPĂ

Proiectul încearcă să implice în activitățile derulate pe lângă locuitorii cartierului și societățile comerciale, ONG–uri care își desfășoară activitatea în cartier, bisericile din zonă sau școlile din cartier.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.