Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Shadow Bar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Shadow Bar Share Shadow Bar


Pentru nepretențioși și vorbăreți

Piața Muzeului e plină de tot felul de baruri și restaurante, unul mai pretențios și mai elegant ca altul. Printre ele, însă, se strecoară și diverse bărulețe mișto și chill, numai bune pentru după-mese leneșe și seri confuze. Unul dintre aceste baruri e Shadow, un hangout cu o tradție mai lungă decât majoritatea localurilor din zonă. 

Fondat în 2008, barul prietenos a văzut și auzit conversațiile a mii de tineri clujeni, care încă îl vizitează regulat oricând au chef de un loc nu liniștit, cât primitor când vine vorba de conversație. Spre deosebire de prea multe localuri cool, la Shadow muzica nu depășește niciodată volumul propice discuțiilor, în timp ce staff-ul săritor și prietenos știe exact cum să abordeze clienții. Pe timp de vară, terasa lor e mereu plină cu oameni din diverse medii și generații, demonstrând că un bar care știe cum să-și trateze invitații o să atragă vizitatori din toate background-urile posibile. Nu-i pentru o subcultură sau pentru un tip anume, ci pentru toată lumea, pentru că atmosfera nonconformistă și primitoare i-ar cădea bine și celui mai snob dintre snobi.

Recomandăm o halbă de Pepsi și-un latte macchiato oricând înainte de ora 17, o bere rece în perioada plictisitoare dintre după-masă și seară, și orice cocktail din meniu după ce apune soarele. N-or fi cele mai fancy sau pretențioase din oraș, dar se potrivesc perfect atmosferei relaxate. Spor la șezut, băut și vorbit!

Vasile Goldiș 1

0364 730 038

shadowbar.ro

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută