Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Sfaturi pentru un abdomen de invidiat

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sfaturi pentru un abdomen de invidiat Share Sfaturi pentru un abdomen de invidiat


de Daniela Solomon

Grăsimea abdominală nu este doar inestetică, ci și foarte periculoasă pentru sănătate, pentru că este un factor agravant pentru suferințele cardiovasculare și una din cauzele care duc la declanșarea diabetului.

Dacă îți dorești să scapi definitive de această problemă e nevoie de o alimentație sănătoasă, dar și de mișcare fizică. Exercițiile pentru abdomen trebuie făcute de cel puțin de trei ori pe săptămână, însă nu e nevoie de mai mult de 20 de minute.

Exercițiile sunt pentru tonifierea diafragmei și a musculaturii peretelui abdominal. Un mic secret pentru tonifiecarea abdomenului: învață să-ți menții mereu în tensiune musculatura abdominală, chiar și atunci când stai pe scaun sau ești la volan.

O hidratare corectă

O hidratare bună înseamnă un pahar mic de apă plată, în fiecare oră și un volum de 2 litri de lichid pe zi, aici fiind incluse laptele și supa, dar și apa din fructe și legume.

Combinarea inteligentă a alimentelor

Carnea și peștele trebuie să alterneze, dar legumele și fructele, precum și lactatele și cerealele trebuie incluse în planul alimentar zilnic, la fiecare masă. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.